Solcellsinstallation VARBERG

Välkommen till din elfirma!

SOLCELLSINSTALLATION VARBERG

Varje enskilt projekt har sina egna förutsättningar. Utifrån dina önskemål och förutsättningar kommer våra experter att föreslå en lösning som passar dig. Vi hjälper dig från planeringen av solcellsinstallation Varberg till färdigställande av installation och driftsättning.

Våra experter och installatörer ser till att allt går smidigt och uppfyller behoven hos just din fastighet. Soltekniker arbetar sedan många år med el- och elinstallationer i Varberg. Vi har en tydlig affärsinriktning och som kund ger vi dig säkra och professionella installationstjänster för allt som rör elteknik. Vi tillhandahåller även traditionella elinstallationstjänster till företagare och privatpersoner.

Vad vi gör

Vi håller på med allt inom elbranschen. ELGRID Sverige AB har kunskapen och erfarenheten för att installera laddboxar, solceller och mycket annat. Vi är alla mycket välutbildade, vilket ger dig som kund trygghet. 

vilka vi är

Vi på ELGRID Sverige AB fokuserar alltid på kundens önskemål, samt att kunden alltid ska vara i fokus. När vi väl utför vårt arbete, har vi kontakt med kunden från början till slut. Kontakta oss så löser vi det du behöver hjälp med. 

VÅRA TJÄNSTER

Solcellsinstallationer

Solpaneler på ditt tak är mer än bara en investering i grön energi. Solceller är också ett värdeskapande verktyg för den dag du vill sälja din bostad.

Elinstallationer

ELGRID Sverige AB utför elinstallationer av alla storlekar, oavsett om det gäller kontor, bostäder, sjukhus, industri eller större infrastrukturprojekt.

Billaddare

Vill du ladda bilen hemifrån? Behöver du hjälp att installera billaddaren? Ingen fara, vi sköter jobbet enligt dina önskemål.

Elektrisk golvvärme

Med elektrisk golvvärme får du en värmekälla som fördelar värmen smidigt. Det behövs ej kompletterade värmekällor i rummet där det installeras.

ELGRID Sverige AB

JÄRNGATAN 14, 432 32 Varberg
076-712 83 17