Laddbox VARBERG

Välkommen till din elfirma!

Laddbox VARBERG

Vi gör det snabbt och enkelt att installera laddbox Varberg. Vi monterar din laddbox på väggen i ditt hus eller garage, inuti ditt garage eller carport, eller på en laddstolpe. När den är installerad visar vi dig hur du kommer igång med att ladda din elbil.

Vi på ELGRID Sverige AB sätter alltid kunden främst och bra service är oerhört viktigt för oss. Vi får ofta höra att vi är snabba, flexibla, professionella och kunniga. Vår långa erfarenhet av att installera laddväskor ger oss branschledande expertis. Vi vet vad våra kunder tänker och vi är vana vid komplexiteten som kan uppstå när man installerar en laddbox Varberg och hur vi bäst kan hantera dem.

Vad vi gör

Vi håller på med allt inom elbranschen. ELGRID Sverige AB har kunskapen och erfarenheten för att installera laddboxar, solceller och mycket annat. Vi är alla mycket välutbildade, vilket ger dig som kund trygghet. 

vilka vi är

Vi på ELGRID Sverige AB fokuserar alltid på kundens önskemål, samt att kunden alltid ska vara i fokus. När vi väl utför vårt arbete, har vi kontakt med kunden från början till slut. Kontakta oss så löser vi det du behöver hjälp med. 

VÅRA TJÄNSTER

Solcellsinstallationer

Solpaneler på ditt tak är mer än bara en investering i grön energi. Solceller är också ett värdeskapande verktyg för den dag du vill sälja din bostad.

Elinstallationer

ELGRID Sverige AB utför elinstallationer av alla storlekar, oavsett om det gäller kontor, bostäder, sjukhus, industri eller större infrastrukturprojekt.

Billaddare

Vill du ladda bilen hemifrån? Behöver du hjälp att installera billaddaren? Ingen fara, vi sköter jobbet enligt dina önskemål.

Elektrisk golvvärme

Med elektrisk golvvärme får du en värmekälla som fördelar värmen smidigt. Det behövs ej kompletterade värmekällor i rummet där det installeras.

ELGRID Sverige AB

JÄRNGATAN 14, 432 32 Varberg
076-712 83 17