ELEKTRIKER VARBERG

Välkommen till din elfirma!

ELEKTRIKER VARBERG

Vi har elektriker Varberg med kunskap och erfarenhet. Våra elektriker är väl utbildade och kan fixa allt inom el. 

Inget jobb är för stort eller för litet för oss, vi kan fixa allt från byte av dimmer till stora helhetslösningar som elektriker Varberg. Vi finns bara ett samtal bort, ni kan även skicka en offert. Vi använder oss av både ROT och Grön teknik. För mer information angående ROT-avdrag så kan du klicka här för att komma till Skatteverkets hemsida. 

Vad vi gör

Vi håller på med allt inom elbranschen. ELGRID Sverige AB har kunskapen och erfarenheten för att installera laddboxar, solceller och mycket annat. Vi är alla mycket välutbildade, vilket ger dig som kund trygghet. 

vilka vi är

Vi på ELGRID Sverige AB fokuserar alltid på kundens önskemål, samt att kunden alltid ska vara i fokus. När vi väl utför vårt arbete, har vi kontakt med kunden från början till slut. Kontakta oss så löser vi det du behöver hjälp med. 

VÅRA TJÄNSTER

Solcellsinstallationer

Solpaneler på ditt tak är mer än bara en investering i grön energi. Solceller är också ett värdeskapande verktyg för den dag du vill sälja din bostad.

Elinstallationer

ELGRID Sverige AB utför elinstallationer av alla storlekar, oavsett om det gäller kontor, bostäder, sjukhus, industri eller större infrastrukturprojekt.

Billaddare

Vill du ladda bilen hemifrån? Behöver du hjälp att installera billaddaren? Ingen fara, vi sköter jobbet enligt dina önskemål.

Elektrisk golvvärme

Med elektrisk golvvärme får du en värmekälla som fördelar värmen smidigt. Det behövs ej kompletterade värmekällor i rummet där det installeras.

ELGRID Sverige AB

JÄRNGATAN 14, 432 32 Varberg
076-712 83 17